hovedsponsorerRoyal beer RAH

Bestil billet

« Tilbage

Vestjylland - Nu er det nu...

Vi har været mindst lige så spændte som jer, og kan med stolthed præsentere vores program for 2018.
Det bliver ikke mindre end en fantastisk dag i Vestjyllands bedste selskab.

Se hvem der optræder til Rock i Ringkøbing 2018 i videoen på vores facebookside

 

« Tilbage

EARLY BIRD BILLETTER - KØB DEM NU..

KØB DINE EARLY BIRD BILLETTER FRA 3/11

Traditionen tro kan du i den først måned købe early bird billetter til Rock i Ringkøbing 2020, hvor du har mulighed for at spare mange penge.

Køb dine billetter her! 

« Tilbage

Citybois til Rock i Ringkøbing 2020

Cityboys indtager Ringkøbing i 2020.

Thor og Anton leverer et formidabelt liveshow, som du kan opleve til Rock i Ringkøbing 2020.

De er kendt for at løfte stemningen til ekstatisk niveau med deres live optræden. Siden 2015 har Citybois charmeret danskerne og besøgt nærmest alle hjørner af Danmark med deres musik. Vi kender dem for sange som Sig Mig, Finde Tilbage, Pool og mange flere hits.

Når Citybois går live, så er du sikker på at få en energisk musikoplevelse, hvor du føler dig revet helt med op på scenen. 

Vi glæder os til at feste med de to unge fyre til sommer og selvfølgelig også dig!

« Tilbage

INFORMATION - aflysning af Rock i Ringkøbing 2020, grundet COVID-19.

Rock i Ringkøbing 2020 er aflyst.

Det er med stor beklagelse, at vi må skrive denne meddelelse, men grundet det gældende forsamlingsforbud er virkeligheden desværre, at Rock i Ringkøbing ikke bliver afholdt i år.

Vi håbede til det sidste, at situationen udviklede sig, så vi kunne slå portene op til Rock i Ringkøbing den 4. juli med musik og hyggeligt samvær som altid.

Vi var så klar, som man kunne blive, og vi syntes vi havde et program der tiltalte bredt. Dette kunne tydeligt ses på den store forhåndsinteresse for årets Rock i Ringkøbing via billetsalget.

Alt stod stort set klar til at blive sat i søen, og derfor er det ekstra ærgerligt, at vi ikke skal ses den 4. juli for at sikre midler til de foreninger, der i sidste ende får glæde af overskuddet.

Men vi følger selvfølgelig lovgivningen og sikkerheden for vores gæster, frivillige hjælpere, kunstnere og andre har altid førsteprioritet, og myndighedernes beslutning har derfor vores fulde opbakning.

Siden Mette Frederiksens og regeringens udmelding kort før påske har vi brugt tiden på at gennemgå vores muligheder. Blandt andet har vi overvejet at udskyde Rock i Ringkøbing til senere, men efter at have vendt situationen med kunstnere, leverandører og ikke mindst de involverede foreninger, er konklusionen at en flytning ikke er holdbar.

Hvis du har billet til Rock i Ringkøbing 2020, kan du enten få pengene tilbage eller vælge at beholde den – billetten kan bruges til Rock I Ringkøbing 2021. Vi håber, at du vælger at beholde billetten, da du derved giver os de bedste muligheder for at lave et Rock i Ringkøbing 2021.

Vores billetudbyder kontakter alle billetkøbere med nærmere information på mail i de kommende uger.

Vi takker for støtten og alle de positive henvendelser vi har fået siden før påske.

Vi vender tilbage med et brag af en fest lørdag den 3. juli 2021 med hyggeligt samvær og godt humør. Vi glæder os til at byde jer velkommen med en KÆMPE krammer, hvis det er muligt og lovligt .

Vel mødt i 2021

Med kærlig hilsen
Rock i Ringkøbing

« Tilbage

En formands beretning og vores håb for Rock i Ringkøbing 2021.

Kære gæster til RIR 2021.
Jeg skriver dette opslag i egenskab af formand for Rock i Ringkøbing.
Til jeres information tror og håber vi på der bliver Rock i Ringkøbing den 3. juli uden alt for mange COVID 19 restriktioner.
Omvendt må vi også melde ud, at det ikke er muligt at gennemføre under de gældende restriktioner dags dato.
Vi og alle festival arrangører mangler et klart svar fra regeringen på ovenstående, og det er dybt frustrerende, at vi ikke kan give et klart svar til leverandører, musikere, hjælpere, og ikke mindst jer gæster.
Som sagt tror og håber vi på et snarligt svar fra regeringen og beder jer om lidt tålmodighed endnu.
I mellem tiden vil jeg bede kulturminister Joy Mogensen om at tjekke vedlagte link:
MVH
Jens Hebroe
Formand
Rock i Ringkøbing
Hovedsponsorer:
Logo Royal Beer
Logo Go energi
Rock Partnere: