hovedsponsorerRoyal beer RAH

Bestil billet

« Tilbage

RASMUS SEEBACH TIL ROCK I RINGKØBING

Rock i Ringkøbing afslører i dag, at der nu også er lavet skrevet under med Danmarks bedst sælgende kunstner, Rasmus Seebach, til kommunens store sommerfest under åben himmel lørdag 4. juli.

Dermed er der foreløbig lavet aftaler med Rasmus Walther, Gnags, Dizzy Mizz Lizzy - og nu altså det folkelige fænomen, Rasmus Seebach.

Vi er både stolte og lettede over, at vi fik landet Rasmus Seebach. Ingen kan som ham favne fra de yngste til de ældste - og vi glæder os umådeligt til at fyre både Seebach og Dizzy Mizz Lizzy af på samme scene på samme dag i Ringkøbing.

I fodbold-sprog ville man vist kalde det en giftig duo helt oppe foran, siger Jens Hebroe, formand for Rock i Ringkøbings styregruppe.

Rasmus Seebach har gæstet Rock i Ringkøbing een gang tidligere. Og dengang lagde han selv de største skeptikere ned med et folkeligt og forrygende show.

Det har været en større kabale at få så store kunstnere til byen på samme dag - og det rykker også pænt i budgettet. Men styregruppen i Rock i Ringkøbing har valgt at satse på kvalitet - og har derfor haft tålmodigheden til at vente.

Vi er glade for, at vi kan offentliggøre Rasmus Seebach inden jul. På den måde kan vi måske også blande os i det store julegave-ræs. Jeg mener - en billet til 450 kr for en lang sommerdag med rock og rul. Det er da et meget godt alternativ til gryder og trædyr, smiler Jens Hebroe.

Rock i Ringkøbing mangler endnu at lukke en eller to kunstnere mere. Men de skal vælges med omhu - og derfor bliver de sidste par navne først offentliggjort efter nytår. Til den tid vil billetprisen i øvrigt også stige, oplyser Jens Hebroe.

Som et lille kuriosum:
På de første spæde ønskesedler for Rock i Ringkøbing 2015 havde styregruppen skrevet Dizzy Mizz Lizzy, Rasmus Seebach, Gnags og Rasmus Walther.
Og nu er alle fire navne lukket …

Nu kigger styregruppen spændt på billetsalget. Og håber, at de kke bliver løbet over ende, som det var tæt på sidste år.
Mulighederne for at udvide festpladsen Engkær er nemlig begrænset - og de første store firmaer har allerede sikret billetter til deres ansatte.

 

 

Hovedsponsorer:
Logo Royal Beer
Logo Go energi
Rock Partnere: