hovedsponsorerRoyal beer RAH

Bestil billet

« Tilbage

Vestjylland - Nu er det nu...

Vi har været mindst lige så spændte som jer, og kan med stolthed præsentere vores program for 2018.
Det bliver ikke mindre end en fantastisk dag i Vestjyllands bedste selskab.

Se hvem der optræder til Rock i Ringkøbing 2018 i videoen på vores facebookside

 

« Tilbage

Carpark North til Rock i Ringkøbing

Et lysshow af hidtil usete dimensioner er ikke til at ignorere. Især ikke hvis det er Carpark North og deres energiske optræden, der leverer det. Og tilføjer man 14 års legendariske og nutidige hits, så får man simpelthen sommerens største brag af en rockkoncert.

Carpark North er et aboslut topnavn på den danske musikscene. De er kendt og elsket for deres udadvendte og storladne liveshows, der hiver publikum ind i et inferno af lys, kuldegysninger, energi og bunkevis af hits. Publikum bliver altid efterladt med et fyldt hjerte og et slidt stemmebånd.

Og Carpark North er bandet, der aldrig står stille. Hverken på scenen, hvor Lau Højen, Søren Balsner og Morten Thorhauge beviser, hvorfor de er landets bedste rockband. Heller ikke på det kreative plan, hvor bandet altid udfordrer genren og til stadighed leverer nye sange, der både topper hitlisterne og viser vejen frem.

2017 er året for bandets nye album, som følges op af større tour-aktivitet i ind- og udland. De har netop offentliggjort en arena-tour i slutningen af 2017, hvor de bl.a. er et af de meget få danske navne til at headline den ny-opførte Royal Arena. Så efter et års pause fra den danske livescene er Carpark North nu tilbage - sultne efter at give folket det, de har savnet!

« Tilbage

EARLY BIRD BILLETTER

SÅ ER EARLY BIRD BILLETTERNE SAT TIL SALG

Allerede nu kan du købe din billet til Rock i Ringkøbing 2017, og du har mulighed for at spare penge.

Billetterne kan købes her

Prisen på Early Bird billetterne er kr. 425,- + gebyr og de kan købes til og med d. 9. december.

Programmet for Rock i Ringkøbing 2017 vil blive offentliggjort d. 10. december.

« Tilbage

Oplev Blak til Rock i Ringkøbing

Oplev Blak som bla. har skrevet sommerhittet 'Nede Mette'

« Tilbage

Rock tilbud fra Hotel Fjordgaarden

Hotel Fjordgaarden, der ligger en spytklat fra festpladsen, rocker med og tilbyder ROCK&Overnatning for KUN kr. 725,- pr person inkl. morgenbuffet, overnatning på dobbeltværelse og vel at mærke en billet til Rock i Ringkøbing. 
Og så får du i øvrigt Hotel Fjordgaardens velkendte service gratis med i købet!

Det er så rørende billigt, at man skulle tro det var en and! 

Se meget mere via linket her

« Tilbage

RASMUS SEEBACH TIL ROCK I RINGKØBING

Rock i Ringkøbing afslører i dag, at der nu også er lavet skrevet under med Danmarks bedst sælgende kunstner, Rasmus Seebach, til kommunens store sommerfest under åben himmel lørdag 4. juli.

Dermed er der foreløbig lavet aftaler med Rasmus Walther, Gnags, Dizzy Mizz Lizzy - og nu altså det folkelige fænomen, Rasmus Seebach.

Vi er både stolte og lettede over, at vi fik landet Rasmus Seebach. Ingen kan som ham favne fra de yngste til de ældste - og vi glæder os umådeligt til at fyre både Seebach og Dizzy Mizz Lizzy af på samme scene på samme dag i Ringkøbing.

I fodbold-sprog ville man vist kalde det en giftig duo helt oppe foran, siger Jens Hebroe, formand for Rock i Ringkøbings styregruppe.

Rasmus Seebach har gæstet Rock i Ringkøbing een gang tidligere. Og dengang lagde han selv de største skeptikere ned med et folkeligt og forrygende show.

Det har været en større kabale at få så store kunstnere til byen på samme dag - og det rykker også pænt i budgettet. Men styregruppen i Rock i Ringkøbing har valgt at satse på kvalitet - og har derfor haft tålmodigheden til at vente.

Vi er glade for, at vi kan offentliggøre Rasmus Seebach inden jul. På den måde kan vi måske også blande os i det store julegave-ræs. Jeg mener - en billet til 450 kr for en lang sommerdag med rock og rul. Det er da et meget godt alternativ til gryder og trædyr, smiler Jens Hebroe.

Rock i Ringkøbing mangler endnu at lukke en eller to kunstnere mere. Men de skal vælges med omhu - og derfor bliver de sidste par navne først offentliggjort efter nytår. Til den tid vil billetprisen i øvrigt også stige, oplyser Jens Hebroe.

Som et lille kuriosum:
På de første spæde ønskesedler for Rock i Ringkøbing 2015 havde styregruppen skrevet Dizzy Mizz Lizzy, Rasmus Seebach, Gnags og Rasmus Walther.
Og nu er alle fire navne lukket …

Nu kigger styregruppen spændt på billetsalget. Og håber, at de kke bliver løbet over ende, som det var tæt på sidste år.
Mulighederne for at udvide festpladsen Engkær er nemlig begrænset - og de første store firmaer har allerede sikret billetter til deres ansatte.

 

 

« Tilbage

GNAGS KOMMER HJEM TIL ROCK I RINGKØBING

Rock i Ringkøbing afslørede i dag de to første navne til kommunens store sommerfest 2015: Gnags – en af de bærende rock-konstruktioner i Danmark – kommer hjem til Vestjylland for en dag. Ligesom Rasmus Walther allerede er skrevet på plakaten.

Det er en helt særlig glæde for os, at Gnags har sagt ja. Der har altid været en helt særlig kemi mellem Peter AG og det her område, siger Jens Hebroe, formand for styregruppen bag Rock i Ringkøbing.

Derfor gik vi målrettet efter at få fat i Gnags. Med deres udgangspunkt fra Skjern og omegn er der en særlig symbolik i det band, når Rock i Ringkøbing har Skjern Håndbold og Ringkøbing Fodbold som faste samarbejds-partnere. Og Peter AG reagerede hurtigt med et ja, siger Jens Hebroe.

Gnags har undergået en del forandringer de seneste år. Og endda ligget helt stille i perioder, mens Peter AG har plejet sin solo-karriere. Men til sommer vender de tilbage med en nostalgisk tour – og har blandt andre den virtuose guitarist, Per Chr Frost, tilbage på holdkortet.

Det bliver stort, at de kommer hjem. Jeg kan allerede høre ekkoet af Mr Swing King og Burhøns, smiler Jens Hebroe.

Rasmus Walther har også fået et stort og trofast publikum de seneste år. Den tidligere frontmand i Grant Avenue rammer bredt med sin melodiske rock. Og med en eftermiddags-koncert er det arrangørens håb, at pladsen allerede tidligt vil vibrere af sol, sommer og fadøl.

Nok så interessant:
Så vil Rock i Ringkøbing omkring 1. december afsløre de navne, der skal lukke Rock i Ringkøbing. Og Jens Hebroe vil godt afsløre, at der bliver taget fra den allerøverste hylde i dansk musik-liv.

Hvis kabalen går op, så vil der være et uset stærkt program til Rock i Ringkøbing 2015. Sidste år solgt vi næsten 6000 billetter. Mit bedste gæt er – billetterne bliver solgt endnu hurtigere i år, siger Jens Hebroe.

Der er endnu ikke taget stilling til, om pladsen eventuelt skal udvides. Men arrangøren er klar til at imødekomme det stigende pres på pladsen – blandt andet ved at skabe bedre forhold for VIP-gæster. Og give bedre toilet-muligheder for de mange gæster, der sidste år måtte igennem et par lange timer med lange køer.

« Tilbage

TIDLIG JULEGAVE: DIZZY MIZZ LIZZY KOMMER TIL ROCK I RINGKØBING

De store julegaver falder tidligt i år: Rock i Ringkøbing afslører på årets første december-dag, at det bliver Dizzy Mizz Lizzy, der skal lukke og slukke årets Rock i Ringkøbing.

Vi er decideret lykkelige over, at vi har fået aftalen hjem. Arven efter Nephew sidste år er tung – og derfor stirrede vi stift på Dizzy Mizz Lizzy, som heldigvis har fået deres sommer-kabale til at gå op. Og derfor for første gang nogensinde rammer Ringkøbing, fortæller Jens Hebroe, talsmand for Rock i Ringkøbing.

Dizzy Mizz Lizzy – der har guitar-virtuosen Tim Christensen som bærende søjle – har en helt særlig plads i den danske rock-historie.

Tilbage i 1994 bragede de som helt unge gennem med en debut-plade, der bar bandets navn – og satte sig tungt på en generation med blandt andet sangene ”Silverflame” og ”Love is just a loosers game”.

Dizzy Mizz Lizzy er præcis det navn, der skal til kl 22 til Rock i Ringkøbing. For at samle flokken. Og skyde det store rock and roll show af, siger Jens Hebroe.

Trioen har ligget stille i perioder, mens Tim Christensen har plejet sin solokarriere. Men hver gang finder de tilbage til hinanden – og nu skriver de endda på nyt materiale. Deres indendørs-turne her i foråret er udsolgt fra enden til anden.

Og det fik bandet til udbryde på facebook:

"OK Det flipper helt ud! Forum er udsolgt. Det er Aarhus også. I Esbjerg er det osse gået amok. Her er både den oprindelige koncert OG ekstrakoncerten udsolgt. I er for vilde!!!! Tak!"

Rock i Ringkøbing har i forvejen offentliggjort Rasmus Walther og Gnags til årets sommerfest. Og i løbet af december vil de sidste navne også ramme offentligheden.

_ Og vi er ikke mindre ambitiøse. Lad os sige det sådan: Der bliver vist glæde i de små hjem, når de to næste kunstnere afsløres, siger Jens Hebroe.

Billetsalget åbner snart.

Hovedsponsorer:
Logo Royal Beer
Logo Go energi
Rock Partnere: